Pagini

omleta a la betty


3 oua
1-2 catei usturoi
1 rosie
cascaval
sare
piper
2 linguri ulei
verdeata sau alte condimente (ce va place)

se curata cateii de usturoi, se taie marunt si se calesc in ulei


peste usturoi se pune rosia feliata si se caleste timp de 2 minute, dupa care se intoarce pe partea cealalta (pana avenit mama de la piata cu rosiile, am pus masline :))


se sparg ouale in tigaie (nu se bat ca la omleta clasica, ci se amesteca putin cu furculita ca sa nu devina oua ochiuri)


se adauga sare si piper dupa gust
cand oualele sunt gata, se rade cascaval peste ele si verdeata
se serveste fierbinte


si "termita mancacioasa" in asteptarea garniturii (cremwurst si rosii)



multumesc betty pentru reteta. chiar nu mai stiam ce sa-i dau dimineata la micul dejun juniorului. mereu cere "ou cu carnacior" (=omleta cu cremwurst).

3 comentarii: