Pagini

tiramisu 2

a la ramona recepie



250 g mascarpone
200 ml frisca lichida / smantana pentru frisca - ATENTIE! FRISCA TREBUIE SA FIE RECE, DE LA FRIGIDER, altfel se lasa crema
3 oua
4 linguri zahar
1 fiola esenta rom
1 pachet piscoturi savoiardi

se bate frisca tare



se bat albusurile spuma



galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste





peste crema de galbenusuri se adauga crema de mascarpone si esenta de rom





peste frisca se adauga compozitia de galbenusuri si mascarpone



se adauga albusurile spuma



se pune in tava un rand de piscoturi



se insiropeaza cu cafea neindulcita



eu folosesc acest "instrument"



se pune jumatate din compozitia de crema



se pune un alt rand de piscoturi insiropate



se pune crema



se orneaza cu cacao



si inca unul pentru o persoana draga mie - Ramona, verisoara mea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu