Pagini

racoare si savoare cu mere


blat

                                     

5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de faina
1 praf de copt
mere
unt
gem

se separa ouale si se bat bine albusurile

se adauga zaharul




se adauga galbenusurile




se incinge cuptorul la 180 grade
in compozitia de mai sus se adauga faina in care s-a incorporat praful de copt, punand cate o lingura pe rand si amestecand de la fundul vasului spre suprafata cu telul pana se termina faina




se unge forma de tort cu margarina si apoi se pun merele curatite de coaja si scobite in mijloc (in scobitura se pune putin unt si o lingurita de gem)


se adauga compozitia in tava si se baga la cuptor






crema de ciocolata cu gust de trufe si rom





Un comentariu:

  1. Bine ai revenit si felicitari pt puiul cel mic, Luca! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

    RăspundețiȘtergere