Pagini
▼
spuma si jeleu de pepene galben la pahar
450 g pepene galben
1 pliculet gelatina
2 linguri zahar gelifiant dr Oetker
se paseaza pepenele (se poate mixa) apoi se pun pe foc mic cu 2 linguri de zahar gelifiant
intre timp se pregateste gelatina (1 pliculet cu 2 linguri de apa rece si se lasa cateva minute sa se umfle)
apoi se rastoarna peste pepene si se amesteca incontinuu
cand da in fiert, se ia vasul de pe foc amestecand in continuare
se pune vasul intr-un alt vas cu cuburi de gheata si se amesteca pana se racoreste bine
pentru spuma de iaurt
250 gr iaurt de piersici (sau ce aroma doriti)
1 lingura zahar pudra
250 gr frisca
pepene galben (facut piure)
se mixeaza frisca bat
cand frisca s-a intarit perfect se adauga iaurtul, o lingura de zahar pudra, piureul de pepene galben si se amesteca cu foarte mare grija de jos in sus pana ce este complet inglobat in frisca
asamblare
pe fundul fiecarui pahar se aseaza cateva bucatele de piscoturi
apoi jeleul
apoi crema de iaurt
ornam cupele pe margini cu frisca iar in centru punem cateva bilute de pepene galben si frunze de menta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu