Pagini

frisca "teapana"

pentru ornarea torturilor este nevoie de o frisca "teapana"

1. sfatul gloxiniei
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10060/

ca sa stea bat frisca mai pun zahar pudra (3-4 linguri cred la 1 litru de frisca - il pun la ochi, nu l-am masurat niciodata) si cam 2-3 linguri smantana de aia acra pentru mancare.

2. sfatul cristinei75
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10080/

ca sa stea frisca teapana si sa nu se lase, eu pun putina gelatina pe care in prealabil o dizolv (cam o lingurita la o lingura de apa rece). dupa ce se umfla gelatina, o incalzesc sa se dizolve fara sa ajunga sa fiarba, dupa care o adaug la frisca batuta si mai bat putin cu mixerul pana se incorporeaza gelatina. se lucreaza foarte bine cu frisca in acest fel si nu se lasa.

3. sfatul veronicai szamcsek: "La torturi acoperite cu frisca eu pun 2 linguri de ex. de smantana grasa cu 20% grasime si 2 linguri de zahar pudra.... si apoi bat cu mixerul si sta bat. Garantat. Asta la 1l frisca"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu