Pagini

caraibic


1 albus
6 linguri nuca de cocos rasa
3-4 portocale
1-2 lamai
4 visine
150 ml suc de ananas (conserva)
3 linguri rom
1 lingura sirop de artar

se bate albusul spuma
se toarna 2 linguri nuca de cocos pe o farfurie intinsa
se iau 2 pahare de cocktail si se "inmoaie" marginile in albus apoi in nuca de cocos
din 1/2 portocala se taue 2 felii subtiri
se cresteaza si se pun deoparte
portocalele ramase se storc si se pun intr-un vas 150 ml din sucul obtinut
se storc lamaile si se pastreaza 30 ml de suc
in 2 scobitori se pune cate o visina, apoi o felie de portocala si dinnou cate o visina
ghetata se zdrobeste
se clocotesc 200 ml apa cu 4 linguri de nuca de cocos
se trece amestecul printr-o strecuratoare cu gauri mici si se indulceste cu putin zahar
se pune siropul astfel obtinut in shaker, apoi sucul de ananas, sucul de portocala, sucul de lamaie, romul, siropul de artar, gheata pisata si se amesteca bine
se pune amestecul in paharele ornate ca mai sus si se aseaza scobitorile transversal pe buza paharelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu