bansko / bulgaria - ianuarie 2018

in perioada 08.01 - 12.01 am plecat cu baietii la Bansko, la ski. daca anul trecut am fost cu ei in poiana brasov si l-am invatat si pe Luca sa schieze, anul acesta am facut rezervare la Winslow Highlands Apartment - Bansko. pentru 2 adulti si 2 copii, un apartament cu 1 dormitor, 4 nopti cazare am platit 660 lei. skipass-urile au fost 442 leva (190 leva / 3 zile / adult, 99 leva / 3 / copil > 7 ani si 3 leva / 3 zile / copil < 7 ani).
despre cazare, ce pot spune. un apartment cochet, cu living, dormitor, bucatarie, baie si balcon, situat la etajul al 2 lea, avand incalzire electrica. in bucatarie am avut tot ceea ce ne trebuia. singurul incovenient a fost faptul ca nu aveau la parter un spatiu amenajat pentru depozitarea schiurilor, ceea ce presupunea urcarea si coborarea a 2 etaje cu schiurile in brate (nopatea le tineam pe balcon, iar claparii ocupau 75% din suprafata holului).
apartamentul este situat foarte aproape de gondola, vis-a-vis de MPM hotel sport (care la parter are un bancomat - pireus bank) si pe care il ocoleam pentru a ajunge pe partie. la parter, gasiti minimarket, centru de inchirieri skiuri si un restaurant grecesc. langa se gaseste un supermarket si o toneta cu hot dog.
in prima seara am mancat in oras, la pizzeria victoria, pe care eu personal, din cauza serviciilor oferite, nu o recomand. am asteptat foarte mult sa ne fie luata comanda, in conditiile in care ospatarii stateau si se uitau la noi. a doua seara am mncat la stone flower, restaurant pe care il recomand. au un ospatar (Vasil) care stie romaneste, iar formatia ne-a dedicat un cantec (Constantine, constantine).
cred ca am vorbit destul, acum este randul pozelor

holul


living-ul si dormitorulbaia - foarte spatioasa


bucataria

pe partie (Stefi cu geaca albastra si casca neagra, Luca pe teleski)doi schiori in telegondola...partiiiiiieeeeeeee...


la stone flower restaurant, cu prietenii


cei mai frumosi shiori din Bansko....garantatia uitati pe cine am intalnit pe partie....


Luca si mami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA