Poiana Brasov / Romania - februarie 2017

2017... A mai trecut încă un an, băieții au crescut și a venit timpul ca Luca să devină și el pasionat de ski ca și noi și fratele lui. Zis și făcut... Fiind vacanța intersemestrială, am plecat la Poiana Brașov. Cazare am avut la Complex Vila de Aur (vila 2, apartament 3), foarte aproape de pârtia Bradu.
Dezamăgire mare cu aceste vile.... Un living destul de spațios, cu o bucătărie "cam săracă" (și aici mă refer la dotări; foarte slab dotată, având multe lipsuri: o strecurătoare, vase de gătit mai mici, boluri, etc) cu un colțar rupt și o baie de serviciu, 2 dormitoare la etaj foarte mici, și o baie pentru amândouă.
Nu sunt genul pretențios, dar minimul de confort tot îl pretind, în condițiile în care plătesc 300 lei/noapte/apartment (dotări vechi și foarte uzate pe care nu a încercat nimeni să le repare: mobilă ruptă, uși care nu se închid/deschid bine, tâmplărie prin care bate "crivățul", usi crapate prin care se poate zari in camere, vase de wc defecte, etc.)
LivingulScara spre camerele de la etaj


Holul de la etaj (stânga cameră, în față camera noastră, în dreapta baia)Camera noastră (Ștefan a dormit în living pe colțar)Cealaltă camerăBaia (comună)


Baia de la parter (living)


BucătăriaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA