blat cu caramel

a la dulciuri fel de fel recipe
pentru o tava de tort cu diametru de 24 cm

6 oua
6 linguri zahar
4 linguri ulei
6 linguri faina
1 lingurita praf de copt
1 plic budinca caramel

se bat albusurile spuma cu un praf de sare
se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea tare si lucioasa
galbenusurile se mixeaza cu uleiul si se adauga peste bezea
faina se amesteca cu praful de budinca si praful de copt si se adauga compozitiei de mai sus
se coace blatul in cuptorul preincalzit la foc mediu ~ 30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA