tocanita de pui cu ardei si ceapa

a la caietul cu retete recepie

1 kg pulpe superioare
1 kg ceapa
1/2 kg ardei capia
1/2 kg rosii
1 legatura patrunjel
sare, piper
boia de ardei


Spalam pulpele, le cresta, si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte



Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei.



Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii.

Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe razatoare, sau taiate cubulete mici. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii cuburi la conserva.
Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.





Adaugam carnea si lasam pe foc pana scade sosul. Punem patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA