peach`n`cream cake

din seria "torturi cu fructe" va prezint al treilea tort: peach`n`cream cake.

blat pandispan, crema de iaurt cu nectarine, jeleu de nectarine (cu mentiunea ca se inlocuiesc visinele cu caise) si frisca


LA MULTI ANI, 2016!






detaliu choco transfer




omleta a la pensiunea ioana ;)



3 oua
3 linguri de lapte
sare
piper putin ulei
2 tigai ;)

se pun ouale intr-un vas

se adauga sare si piper


se adauga laptele (cate o lingura pentru fiecare ou)


se amesteca cu mixerul pentru cateva nimenute (2-3 minute)


se pune compozitia intr-o tigaie incinsa bine (se pune ulei mai mult pana se incinge bine tigaia, apoi uleiul se scutge in tigaia nr 2 pentru a se incinge si acea tigaie)


cand s-a facut binisor omleta, se pune tigaia nr 2 peste (ca un capac) si apoi se intorc tigaile si se pune noua tigaie pe foc


si gata omleta noastra ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA