iaurt cu cereale - dedicatie pentru happy :)


ieri am tras cu ochiul sa vad ce fac fetele pe care le urmaresc. nu va ganditi acum ca as fi un fel de criminal in serie (chiar daca sunt fan al serialelor cu aceasta tema). nuuuuuu, este vorba de blogospodinele mele preferate. cum derulam eu lista si citeam titlurile, la un moment dat dau peste titlul "apple, lime & yoghurt". intrigata, am dat fuguta in "casa happy" sa citesc, sa vad ce reteta noua am descoperit. dupa ce am citit "reteta" mi-am dat seama ca nu o pot pune in practica: nu am nici saruri si nici spume revigorante (happy astept sa-mi dai cateva ideii in vederea remedierii acestei mari probleme :)), nu am nici ceai cu mar, limette si iaurt. dar din tot ce a insirat happy pe acolo am ceva: iaurtul pilos (vorba lui happy, o fi pilos de-i peste tot?). si langa el am descoperit o punga cu fulgi de porumb. si apoi sa te tii, ce desfatare pentru papilele mele gustative...happy, happy,ce-mi faci tu mie...nici cand eram insarcinata cu pofteam asa cum am poftit cand am vazut borcanul cu iaurt.
happy, nu te cunosc personal (si mi-ar face mare placere sa indrept acest lucru :)), dar imi esti atat de draga...pentru tine un bol de iaurt cu cereale, pe post de cina :)





3 comentarii:

  1. Dragă Mika,

    Mulțu' frumu' pentru aprecieri, nu mă așteptam. Ești foarte amabilă și mai ales îngăduitoare cu toate nebuniile pe care le pun în ultima vreme la mine-n blog.

    Referitor la "smacurile" pentru îmbăieri deosebite, nu e nici o problemă câtă vreme văd că ești o gospodină desăvârșită. Chiar astăzi s-a dezbătut pe blogul Zazuzei (http://gulaschsuppe.wordpress.com/2011/12/12/produse-nealimentare-body-scrub-de-casa-cu-zat-ulei-de-migdale-si-alte-bunatati/) despre cosmeticele din bucătărie/cămară, crede-mă că de cele mai multe ori fac mai bine decât chimicalele pe care ni le dorim în mod mai mult sau mai puțin conștient.

    Uite, dacă voi avea drum pe la vecinul tău, Meșterul Manole, promit să trag pe dreapta la pensiunea Ioana și te voi invita la o cană cu ceai.

    Te pup,și îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Sărbători fericite!

    P.S. Doar în seara aceasta am descoperit dedicația, de aceea am tăcut atâta.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. iaurt ?...pai da ! dupa ce invata lumea la bomboaneee...:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, da, da si eu am tacut, dar numai pentru faptul ca eram cu gura plina de bomboane ...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA