blat amandina



6 oua
30 ml apa rece
200 g zahar
30 ml ulei
20 g cacao
8 linguri faina
1 praf de copt

se freaca galbenusurile cu uleiul




albusurile se bat spuma cu zaharul si apa


se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile, se adauga cacao si faina + praful de copt




se coace in tava dreptunghiulara unsa cu margarina si tapetata cu faina la foc potrivit

2 comentarii:

  1. Spune-mi te rog, apa se adauga la galbenusurile cu ulei? sau la final?

    RăspundețiȘtergere
  2. daiana, apa se adauga la ALBUSURI. eu pun albusurile si apa si apoi mixez bine, pana stau albusurile bat.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PrintFriendly

Stefan

Lilypie Kids Birthday tickers

Luca

Lilypie Kids Birthday tickers

Ne este mereu dor de tine...

Lilypie Angel and Memorial tickers

IOANA nu te vom uita NICIODATA